CleancoCleanco

Tvrtka Uslužne djelatnosti Slavko uspješno posluje od 2008. godine. Kombinirajući razne usluge iz naše bogate ponude te naše višegodišnje iskustvo ostvarujemo sve vaše zamisli i snove pretvaramo u stvarnost. Svojim klijentima nudimo potpunu uslugu od izgradnje i adaptacije, čišćenja i naknadnog održavanja,a u slučaju potrebe i upravljanje zgradama.

Naše dugogodišnje iskustvo rada u uslužnim djelatnostima i brojni zadovoljni klijenti jamstvo su kvalitete naših radova. Svakom klijentu pristupamo individualno maksimalno se trudeći u što kraćem roku realizirati zahtjeve i potrebe koje klijent ima uz konzultacije s klijentom u toku izvedbe radova.

Uslužne djelatnosti Slavko uz, usluge građevinskih radova kako grubih radova tako i završnih radova, adaptaciju raznih prostora, kuća, stanova, poslovnih prostora te okućnica, nudi i usluge završnih radova te usluge čišćenja i održavanja Vašeg prostora.

Poslovi završnog čišćenja su poslovi koji su svima najmanje dragi no vrlo su bitni i bez njih je nemoguće zamisliti niti jedan prostor. Upravo zbog toga UO Slavko svojim klijentima nudi i tu uslugu te taj najmanje drag posao obavlja umjesto njih kako bi se oni mogli prepustiti i uživat.

logo